Ajankohtaista

Valkeajärven luontopolku 2022

Teljän latu on hakenut ja saanut Leader Karhuseudun myöntämää Leader-tukea Valkeajärven luontopolku -hankkeeseen. Hankkeessa on tarkoitus rakentaa retkeilyreitti Kauvatsalle Rajalantien varteen pienen Valkeajärvi nimisen suolammen ympäri. Reitille tulee pituutta reilun kilometrin verran ja sen varrelle rakennetaan hyvin varusteltu taukopaikka laavuineen, nuotiopaikkoineen, puuceineen ja puuvajoineen. Osa polusta katetaan pitkospuin ja reitin varrelle tulee muutama silta ojan ylityksiin.

Hankkeen kokonaisbudjetti on 13 130 euroa, josta julkinen tuki on 9 191 euroa (EU-osuus 3 493 euroa). Loput rahoituksesta katetaan talkootöillä ja omalla yhdistysrahalla. Hanke toteutetaan kuluvan vuoden 2022 loppuun mennessä. Mukana hankkeessa ovat myös Kokemäen reserviläiset sekä Kokemäen kaupunki.

Lyhyt retkeilyreitti on tarkoitettu erityisesti lapsiperheille – tällä reitillä evästauolle ei ole matkaa kuin reilut puoli kilometriä. Tervetuloa talkoilemaan keväällä ja kesällä 2022 ja varsinkin retkeilemään reitin valmistuttua. Ajankohtaisempaa tietoa hankkeen etenemisestä Teljän ladun facebook sivuilta: https://www.facebook.com/groups/teljanlatu/

 

 

Kuutamohiihto

18.2.2022 klo 18.00

Teljän latu ja Tunturikerho Geatki järjestävät Kuutamohiihtotapahtuman Kokemäen Sääksjärvellä.  Tuollon on lähes täysikuu ja toivon mukaan myös kirkas sää ja hyvä hiihtokeli.
Tarjolla ulkotulin valaistu hiihtolatu Salonpään ja Selkäsalon välillä sekä nuotio  edellisten lisäksi myös Vihtaluodossa, jonne myös latu. Salonpäässä kahvi ja mehutarjoilu. Vedettyä latua on yhteensä noin 9km. Tapahtumassa huomioidaan ajankohtaiset Koronarajoitukset.

Lähtöpaikkana Salonpään rantasauna. Maansalonpolku 8, Kokemäki. Tilaisuus on vapaa kaikille. Omat makkarat mukaan. Keli (lumi/jää) varaus.

Osallistujien kesken arvotaan S-ryhmän 20€ lahjakortti! Eli muista laittaa nimesi listaan.

Tervetuloa!